Videó Videó
Az Isis Dental fogászati rendelő munkatársai Szombathely szívében várják a pácienseket, már több mint 20 éve. Az Isis Dental fogászati rendelő munkatársai Szombathely szívében várják a pácienseket, már több mint 20 éve. 

Fogászati kezelések

Szolgáltatásaink széleskörűek.
A fogászati kezelések teljes palettájával - implantálás, fogpótlás, preventív, azaz megelőző fogászati kezelésekkel -, saját fogászati laborral, taxi transzferrel, teljes körű szállás- és programszervezéssel állunk minden kedves fogászatunkba érkező vendég rendelkezésére.

Menüpontunkban részletesen olvashat a fogászati kezelések különböző területeiről: fogpótlás, fogmegtartó kezelés, esztétikai fogászat, implantálás.

Dental taxi

Az Isis Dental Taxi csapata kívánság szerint elhozza Önöket Bécsből, Grazból, Pozsonyból a repülőterekről, Bécs, Graz főpályaudvarairól, valamint a határ 100 km-es körzetéből bármely településről.

Taxi szolgáltatásunk elérhető!

Igénybevételéhez előzetes foglalásra van szükség. A foglalás automatikusan az első vizsgálati időpont egyeztetésekor történik, és minden további kezelési időpontnál kérjük az igény jelzését recepciós munkatársunk felé. Így biztosan rendelkezésére áll majd taxi szolgáltatásunk.

 

  • Ha repülővel érkezik, Bécs/Schwechat, Graz, Pozsony repülőteréről elhozzuk.
  • Ha autóbusszal utazik, az oberwarti illetve szombathelyi autóbuszpálya-udvaron várjuk.
  • Ha vonattal érkezik, akkor a Bécs West- és Südbahnhofról, valamint a Graz Hauptbahnhofról szállítjuk  rendelőnkbe.

Útvonaltervezés: www.viamichelin.com

Érdeklődjön munkatársainknál!

Fogtechnikai labor

Saját fogtechnikai laborunk a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt.
Vállalja rövid határidőn belül kivehető és fix fogpótlások készítését allergiamentes titán és fémmentes cirkónia anyagokból.
Németországból, Franciaországból valamint Belgiumból is érkeznek munkák, melyeket szakképzett, tapasztalt fogtechnikus munkatársaink a legmagasabb minőségben készítenek el a megrendelő számára.
Garantáltan a legkiválóbb cégek: VITA, C-HAFNER, BEGO, BREDENT, GRADIA, ELSA, DEGUSSA, KULZER anyagainak felhasználásával, rövid határidővel.

Laborunkban az alábbi anyagokat, eszközöket készítjük a fogászati kezelések széles skáláját felvonultató rendelőnk vendégei számára:

Magyar Deutsch English Ireland Italiano Francais Nederlands Dansk Русский язык FedEx UPS
Fix fogpótlás

 

 

Továbbra is változatlan nyitva tartással várunk minden kedves meglévő és

új páciensünket rendelőnkben!

 

Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

tel: +94 339 155 vagy +36 30 417 8487 illetve emailen: isisdental@isisdental.hu

 

Hamarosan találkozunk, üdvözlettel:   Isis Dental csapata