Videó Videó

Extra esztétika

Fogfehérítés:

Nem lényegtelen, hogy milyen az első benyomás. Akinek szépek a fogai, az más emberekkel való kapcsolataiban magabiztosabbnak érzi magát. Ez Önnek is fontos lehet.

 

  • Egyszerű, otthon alkalmazható módszer
  • Nem sérti a fogzománcot és nem károsítja a töméseket, koronákat.
  • A kezelés alatt kikapcsolódhat, zenét hallgathat, filmet nézhet.A hatás tartós lehet , feltéve ha a fogait ápolja és nem fogyaszt gyakran fogat elszínező élelmiszereket és italokat.
  •  fájdalommentes
  • javasolt előtte mindenképpen egy alapos fogkőeltávolítás  és airflow technológiás tisztítás
Biztos

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a meglevő töméseket és ugyanígy a koronákat nem károsítja.

Kérdések és válaszok

Milyen fehérek lesznek a fogaim?

Egy akár több fokozattal fehérebbek lesznek a fogak ezzel az eljárással. Természetesen attól is függ az eredmény, hogy milyen színű fogai voltak előtte és a fehérítésre hogy reagálnak a fogai. A megelőző vizsgálatoknak megfelelően az orvos felhívja a figyelmet az egyéni sajátosságokra.

Mit tegyek, ha különösen érzékenyek a fogaim?

A kezelés fájdalommentes. Azoknak a pácienseknek, akiknek érzékenyek a fogaik azt ajánlják, hogy a fogfehérítés után 24 óráig a forró és nagyon hideg, színezett ételek, italok fogyasztását kerüljék.

Mi történik a meglevő tömésekkel és koronákkal?

A  többi fogfehérítési eljáráshoz hasonlóan, a töméseket és a koronákat nem tudja kifehéríteni. A színkülönbségre tekintettel az orvos javaslatot ad.

Milyen tartós a fehérítési eredmény?

Az eredmény tartóssága nagyban a páciens személyes szokásaitól függ. Mindenekelőtt a kávé, tea, dohányzás a fogak újbóli elszíneződését magában hordozza. Ezt a hatást rendszeres fogápolás-és professzionális fogtisztítással csökkenteni lehet. Ezt beszélje meg fogorvosával.

Fogékszer:

A további esztétikai hatás fokozására ajánljuk a fogékszer viselését.

A fogzománc állapotán semminemű sérülést nem jelent, ugyanis az ékszert egy speciális ragasztó segítségével fájdalommentesen felragasztható a fogra és onnan bármikor könnyedén maradandó folt, a foganyag sérülése nélkül eltávolítható.

Előnyei:

  • gyors és fájdalommentes
  • Az eljárás során a fog nem sérül, nem kell a fogat kifúrni.
  • Az étkezésben és fogtisztításban az ékszer nem zavarja Önt.
  • bármikor eltávolítható
  • több színben és formában variálható

Jelentkezem!

Az oldal tetejére

Magyar Deutsch English Ireland Italiano Francais Nederlands Dansk Русский язык FedEx UPS
Fix fogpótlás
Kedves Pácienseink!
A kialakult járványhelyzet miatt rendelőnk továbbra is nyitva tart, de csakis előre egyeztetett időpontban bejelentkezés alapján fogadjuk Önöket.
Időpont kérése itt lehetséges : isisdental@isisdental.hu valamint a következő telefonszámokon: 0036 30 417 84 87 illetve 06 94 339 155
Jó egészséget kíván Önöknek: az Isis csapat